Ziua Copilului Mesaje De La Multi Ani Pentru Copii De 10 Ani - Mesaje De La MulÈ›i Ani Pentru Copii Cele Mai Frumoase Urări È™i Felicitări / Să strălucești cu un zâmbet larg, ca și soarele, să izvorăști zâmbete, asemeni unui râu.

Ziua Copilului Mesaje De La Multi Ani Pentru Copii De 10 Ani - Mesaje De La MulÈ›i Ani Pentru Copii Cele Mai Frumoase Urări È™i Felicitări / Să strălucești cu un zâmbet larg, ca și soarele, să izvorăști zâmbete, asemeni unui râu.. Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai minunat la mulți ani! La multi ani de departe! Să fii un om bun, mereu cu zâmbetul pe buze și o vorbă bună de adresat celorlalți la mulți ani, copilul meu drag! Acum cativa ani eram doar niste copii, pentru mine ziua ta de nastere este in fiecare zi. Esti un om bun si sunt mandra ca esti sotul meu, tatal copiilor mei, definitia fericirii mele!

Să rămâi același copil optimist și vesel care ne bucură viața în fiecare zi. Mesaje de la multi ani. Ca suntem mai mici, ca suntem mai mai mari, 1 iunie e ziua noastra, ziua copilului! La multi, multi ani sanatosi si frumosi! Fiule, să ai parte de ce ai mai bun pe lumea asta și de o aniversare genială pentru cei 10 ani pe care.

Mesaje De La Multi Ani Pentru Copii 50 De Urări Frumoase Pentru Fiecare Varstă
Mesaje De La Multi Ani Pentru Copii 50 De Urări Frumoase Pentru Fiecare Varstă from www.postmodern.ro
La multi, multi ani sanatosi si frumosi! Ziua de nastere, ziua de nume, craciun, anul nou, ziua indragostitilor, ziua femeii, paste, 1 martie, florii. Esti un om bun si sunt mandra ca esti sotul meu, tatal copiilor mei, definitia fericirii mele! Din toată inima îți doresc să te bucuri de viață, să ai un drum lung al destinului și luminos, plin de succes și victorii frumoase. Mulți ani înainte pentru raza. La multi ani cu sanatate, sa iti dea domnul tot ce doresti, zile senine si fericire la multi. Speranta si iubire, cadou si bucurie, sunt doar cateva din lucrurile pe. La multi ani celor mari, cu suflet de copil!

Mulți ani înainte pentru raza.

Fie ca în aceasta zi în sufletul tău sa se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri. Sper ca ziua de nastere sa fie inceputul minunat al unui an plin de realizari. La mulți ani, copil frumos și bun! Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi. Cunosti pe cineva caruia trebuie sa ii trimit un mesaj de la multi ani, vreo aniversare? Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii. O urare de la multi. Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Esti totul pentru noi, te iubim enorm! Mulți ani înainte pentru raza. Să aibă o viață plină de realizări și să vă aducă numai bucurii! Petrecere frumoasa de ziua ta, pentru a trai la fel tot anul. Copilul nostru e lumina noastră.

Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi. Felicitari cu ziua de nastere! Fie ca în aceasta zi în sufletul tău sa se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri. Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Sper ca ziua de nastere sa fie inceputul minunat al unui an plin de realizari.

Felicitari Aniversare Pentru Copii Felicitarianiversare Com
Felicitari Aniversare Pentru Copii Felicitarianiversare Com from www.felicitarianiversare.com
De ziua ta as vrea ca razele la multi ani! La multi ani! o zi speciala, o persoana speciala si o sarbatoare speciala. Azi va urez la multi ani pentru ziua copilului! Să fie sănătos, deștept și surâzător, iar visurile pe care le are și le va avea să i se îndeplinească! Visele si dorintele tale sa devina realitate in acest an. Copil bun, la mulți ani! Fie ca în aceasta zi în sufletul tău sa se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri. Ziua de nastere, ziua de nume, craciun, anul nou, ziua indragostitilor, ziua femeii, paste, 1 martie, florii.

Acum cativa ani eram doar niste copii, pentru mine ziua ta de nastere este in fiecare zi.

La multi ani copilul meu. Urari si mesaje de ziua copilului, pentru 1 iunie. Mulți ani înainte pentru raza. Cateva idei de mesaje de la multi ani pentru copii. Fetita mea, încerc sa aduc în aceasta zi frumoasa din viata ta, un gînd frumos o raza de soare, o lacrima care sa. E ziua ta de nastere, ziua in care esti in centrul atentiei! Speranta si iubire, cadou si bucurie, sunt doar cateva din lucrurile pe. Din toată inima îți doresc să te bucuri de viață, să ai un drum lung al destinului și luminos, plin de succes și victorii frumoase. Acum cativa ani eram doar niste copii, pentru mine ziua ta de nastere este in fiecare zi. Felicitari cu ziua de nastere! Sa pastram pentru totdeauna in suflet copilul din noi, sa ne bucuram si sa. Iti doresc ca cuvantul nu pot, sa dispara din vocabularul tau, sa uiti de cuvantul tristete, si de am pregatit un mesaj pentru ziua de nastere a dragostei mele, esti un om frumos la chip si la suflet si sunt mandra ca esti sotul meu, tatal copiilor. Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!

La multi, multi ani sanatosi si frumosi! „la mulți ani! celui mai drăguț copil din lume! La multi ani de departe! Să trăiască cel mic, cel mai frumos și deștept copil pe care îl cunosc! Esti totul pentru noi, te iubim enorm!

59 Felicitări și Mesaje Frumoase De La Mulți Ani Pentru Copii
59 Felicitări și Mesaje Frumoase De La Mulți Ani Pentru Copii from fericitazi.com
La multi ani! sa primesti flori de ziua ta. Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Cateva idei de mesaje de la multi ani pentru copii. Fiecare zi sa fie unica, sa fii sanatos, sa zambesti in fiecare zi cu toata inima. Speranta si iubire, cadou si bucurie, sunt doar cateva din lucrurile pe. Si in timp ce scrii 10. La multi ani copilul meu.

Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere!

Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere! Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi. La mulți ani, copil frumos și bun! Toate visele sa ti se indeplineasca! „la mulți ani! celui mai drăguț copil din lume! De ziua ta as vrea ca razele la multi ani! Sa pastram pentru totdeauna in suflet copilul din noi, sa ne bucuram si sa. Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai minunat la mulți ani! Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai! La multi ani de departe! Fiule, să ai parte de ce ai mai bun pe lumea asta și de o aniversare genială pentru cei 10 ani pe care. Să aibă o viață plină de realizări și să vă aducă numai bucurii! Să fii un om bun, mereu cu zâmbetul pe buze și o vorbă bună de adresat celorlalți la mulți ani, copilul meu drag!

Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi! ziua copilului. Să fie sănătos, deștept și surâzător, iar visurile pe care le are și le va avea să i se îndeplinească!

Posting Komentar

0 Komentar